Què faig

Sóc barceloní. Vaig néixer el 20 d’octubre de 1980. Als 17 anys em vaig posar davant d’un micròfon per primer cop. Era Ràdio Nou Barris. Havia de creuar la ciutat per arribar-hi. Ho feia cada dissabte entusiasmat.

Després d’un periple fent fórmula per diverses emissores locals, vaig passar a Ràdio Estel, la primera autonòmica on treballaria. Va ser l’any 2001 i vaig rebre una subvenció de la Generalitat de Catalunya per a fer un programa de Cooperació al Desenvolupament, Drets Humans i Cultura de Pau. Posteriorment m’hi vaig quedar fent informació per al programa matinal de la casa. Tenia 20 anys.

La meva carrera professional passa per altres emissores que van des de l’àmbit local fins a l’àmbit autonòmic. A part de Ràdio Nou Barris i Ràdio Estel, també hi compto Ràdio 4. Així mateix, he tingut experiència als mitjans públics catalans: Catalunya Cultura i Catalunya Ràdio, on he assumit tasques de redacció, producció i locució en diferents programes. Primer com a becat per l’Institut Joan Lluís Vives (2003) i després com a autònom (2004 i fins a 2011 intermitentment).

El 2007 me’n vaig anar a Colòmbia 8 mesos per conèixer la realitat del país i col·laborar amb una entitat ja desapareguda: Medios para la Paz. També m’he format com a Community Manager, tasca que segueixo realitzant per a promoure la meva pròpia marca. He coordinat la redacció d’una revista de moda i tendències i un portal de notícies positives, entre d’altres, a més d’estar en diversos departaments de premsa d’entitats benèfiques. Sempre, compaginant cada tasca amb la radiofònica.

Darrerament he estat el responsable del Compromís Ciutadà, a Ràdio Estel novament, emès, durant 7 temporades, cada dia a les 14:30 i reemès els dissabtes a les 20:00. L’espai va rebre, l’any 2012, una menció especial dels premis de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona i el premi de Ràdio Associació de Catalunya a la millor proposta d’innovació. El 2017 he rebut una menció de qualitat també, de Ràdio Associació de Catalunya.

Des de l’any 2014 sóc el corresponsal a Catalunya de TeleSUR, el canal de parla castellana més gran del món. Un canal participat per diversos països llatinoamericans amb seu a Caracas. Hi explico el procés polític català i tots els temes socials que es desprenen de l’actualitat a casa nostra. Amb TeleSUR també realitzo desplaçaments per Europa per donar cobertura a qüestions d’agenda política llatinoamericana o fets destacables a nivell internacional.

Tinc llicenciatures universitàries en Periodisme i Història de l’Art i un postgrau en Cultura de Pau. Sóc estudiant de Kabbalah des del 2003 i practicant de Karate.